Felülettisztítás

Professzionális, magasnyomású felülettisztítás.

A kültéri burkolatok, falak, és építmények folyamatosan ki vannak téve a növényi és állati, valamint a környezeti szennyeződéseknek. Elszineződött, foltos, mohás, algás járdák, falak, homlokzatok, térkövek? Az ilyen jellegű szennyeződések megfelelő eszközökkel és tisztítószerekkel nagyon hatékonyan eltávolíthatóak. Nem túlzás azt állítani hogy akár az újkori megjelenés is visszanyerhető.

Professzionális gépeinkkel és tisztítószereinkkel bármilyen vízzel mosható felületet tudunk tisztítani. Legyen az kő, műkő, beton, térkő, viacolor, járólap, tégla, vakolt vagy fa felület, stb.

Céleszközeinkkel nagy hatékonysággal tudjuk tisztítani a járdákat, kerti utakat, garázsbeállókat, parkolókat, homlokzatokat, és egyéb falfelületeket, lábazatokat, kerítéseket, kerti építményeket, bútorokat, gépeket, szobrokat, stb.

A legtöbb felület akár tiszta vízzel is tökéletesen tisztítható. A környezetvédelem miatt csak szükség esetén használunk tisztítószereket. Kizárólag hazai gyártású kiváló minőségű tisztítószerek széles választékának köszönhetően a kényes szennyeződések is sikeresen eltávolíthatóak. Speciális tisztítószereinkkel akár a műemlék jellegű épületek, illetve felületek is tisztíthatóak.

Kérjük, nézze meg referencia képeinket, nem fog csalódni.

Tiszta.eu is high-pressure cleaning services to restore the beauty of your buildings, walkways, driveways, decks and patios. It is a great solution to clean the exterior of your house and brighten the colour of surfaces. We provide a powerful tool for maintaining the integrity and beauty of your concrete, brick and wood.