Felülettisztítás

Professzionális, magasnyomású felülettisztítás.

Azt szeretnénk, hogy Ön újra élvezhesse ingatlana újkori megjelenését, és tisztaságát.

Tudjuk hogyan tisztítsuk meg olyanra a felületeket amilyenre Ön szeretné. Akik már igénybe vették szolgáltatásainkat mind elégedettek voltak az általunk elvégzett munkával. És mind biztosak voltak abban, hogy soha többet nem várnak sok-sok évet a következő tisztítással.

A kültéri burkolatok, felületek, és szabadtéri építmények folyamatosan koszolódnak a növényi, az állati, és az időjárási körülmények okozta szennyeződések miatt. Mohás vagy algás falak, homlokzatok, térkövek? Vízköves szennyeződések a köveken, járólapokon? Vagy egyszerűen csak el vannak sötéedve a régi szép kőfelületek? Az ilyen jellegű szennyeződések megfelelő eszközökkel és tisztítószerekkel nagyon hatékonyan eltávolíthatóak, ezáltal akár az újkori megjelenés is visszanyerhető. Ha megnézi refereincáinkat akkor láthatja, hogy a tisztítás hatékonysága tényleg

Professzionális gépeinkkel és tisztítószereinkkel bármilyen vízzel mosható anyagot tudunk tisztítani. Legyen az kő, műkő, beton, térkő, viacolor, járólap, tégla, vakolt felület, fa felület, stb.

Céleszközeinkkel a legtöbb féle felületet nagy hatékonysággal tudjuk tisztítani. Mint pl. járdák, utak, garázsbeállók, homlokzatok, falak, támfalak, kerítések, kerti építmények - bútorok - gépek, szobrok, stb.

A legtöbb felület akár tiszta vízzel is tökéletesen tisztítható. Csak szükség esetén használunk tisztítószert. A legjobb minőségű tisztítószerek széles választékának köszönhetően a legtöbb felület, és szennyeződés, sikeresen tisztítható. Speciális tisztítószereinkkel akár a műemlék jellegű épületek, illetve felületek is tisztíthatóak.

Kérjük, nézze meg referencia képeinket, nem fog csalódni.