Speciális nagy hatásfokú tisztítószerek

A SPLENDOUR ROVARELTÁVOLÍTÓ AUTÓSAMPON speciális tisztítószer.

A szer használatával könnyen eltávolíthatjuk a gépjármű felületére került rovarszennyeződé-seket. Eltávolítja a gázolaj szennyeződést is! Használható: szélvédőre, műanyag felületekre, motorház (fém) felületére, gázolaj tankolónyílás környékére, felnire.

A SPLENDOUR FELNITISZTÍTÓ-val villám gyorsan megtisztíthatjuk a járművek keréktárcsáit a fékportól, szennyeződésektől. Alkalmazható acél keréktárcsához és könnyűfém-felnihez egyaránt. A tisztítószer nem tartalmaz maró anyagot és biológiailag lebomlik.

A SPLENDOUR MOTORBLOKK TISZTÍTÓ különleges hatóanyagának köszönhetően gyorsan, hatékonyan és kíméletesen távolítja el az olajos, poros szennyeződéseket a motor és a motorház minden részéről. Nem tartalmaz maró anyagot és biológiailag lebomlik.

SPLENDOUR GRILLSÜTŐ TISZTÍTÓ speciális tisztítószer.

A szer használatával eltávolíthatjuk a grillsütők felületére került füst-, korom- és zsírszennyeződéseket.

A grillsütőt ajánlott impregnálni a A folyékony esernyő GRILLSÜTŐ IMPREGNÁLÓ - GRILL PROTECTOR szerünkkel, így a kezelt grillsütő olaj- és víztaszítóvá válik, ami megkönnyíti a tisztítását, és védelmet nyújt a fagykárok ellen is.

A SPLENDOUR HIDEG ZSÍROLDÓ nagyhatású hideg zsíroldószer, mely segítségével eltávolíthatjuk az edények (fazék, tepsi, lábas, stb.), konyhai gépek (olajsütők, sütők, gázrózsák, főzőlapok, stb.) felületére rakódott zsíros szennyeződéseket. A termék alumínium barát, nincs agresszív, maró hatóanyaga!

A SPLENDOUR Kávéfőző- és gyorsforraló-tisztító koncentrátum szerves sav tartalmának köszönhetően villámgyorsan, de kíméletesen tisztítja meg a kávéfőzőt, vízforralót, gyorsforralót a lerakódott szennyeződésektől, vízkőtől.

A SPLENDOUR SÜTŐTISZTÍTÓ alumínium barát, nagyhatású szer, mely segítségével eltávolíthatjuk a sütők, főzőlapok, gázrózsák, alumínium, stb. felületére rakódott égett ételmaradványokat, olajos, zsíros szennyeződéseket.

A SPLENDOUR RÉZTISZTÍTÓ szerves sav tartalmának köszönhetően igen hatékonyan tisztítja meg a rézből, bronzból, ezüstből és aranyból készült tárgyak (dísztárgyak, küszöbök, párkányok, stb.) felületét az oxidációs rétegtől és a nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

A SPLENDOUR KONYHABÚTOR TISZTÍTÓ speciális tisztítószer.

A szer használatával könnyen eltávolíthatjuk a konyhabútor, munkalap felületére került szennyeződéseket.

Üvegfelület tisztítására (zsíros szennyeződés) is alkalmas, de a használata után ablaktisztítót célszerű alkalmazni.

Használható: laminált bútorokra, műanyag felületekre, kezelt fafelületekre, műkő- és márványpultok felületékre, üvegfelületekre.

A SPLENDOUR ZUHANYKABIN- és SZANITERTISZTÍTÓ szerves sav tartalmának köszönhetően igen hatékonyan tisztítja meg a zuhanykabinokat, fürdőkádakat, mosdókat, WC-ket, bidéket a vízkőtől, szappannyomoktól és egyéb nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Alkalmazhatjuk műanyag-, porcelán-, üveg-, vagy krómozott fémfelületeken.

A SPLENDOUR KERTI BÚTOR TISZTÍTÓ speciális tisztítószer.

A szer használatával könnyen eltávolíthatjuk a műanyag-, fa-, műkő kerti bútorok felületére került szennyeződéseket.

Használható: műanyag felületekre, kezelt fafelületekre, műkő felületekre.

A SPLENDOUR MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓ TISZTÍTÓ speciális tisztítószer.

A szer használatával könnyen eltávolíthatjuk a műanyag nyílászárók (ajtók, ablakok, garázskapuk) redőnyök, ablakpárkányok felületére került szennyeződéseket (légypiszok, por, esőnyom, stb.)

A SPLENDOUR CLORJÓ nagy erejű hatóanyagának köszönhetően kiválóan fehérít és tisztít.

Alkalmazható fehér ruháknál áztatáshoz, mosógépben történő mosásához, valamint felmosáshoz, WC és mosdó tisztításához.

Hipoklorit tartalmú tisztítószer.

A DRY-CLEANING FUGATISZTÍTÓ nagy hatékonyságú szennyeződéseltávolító szer, mely eltávolítja a saválló terméskő, műkő, beton, klinker-tégla, kerámia, mázas csempe és járólap fugáira rakódott szennyeződéseket.

Alkalmazása után a felület visszanyeri természetes színét, jellegét. A csempék felületéről eltávolítja a rátapadt cementmaradványokat is.

A DRY-CLEANING PENÉSZELTÁVOLÍTÓ-val, az aktív hatóanyagának köszönhetően, könnyedén megtisztíthatjuk a penészes felületeket.

Kiválóan alkalmas kül- és beltérben a penészfoltok eltávolítására.